ESBAŞ Satış ve Rezervasyon Ofisleri Hizmete Açıldı

Eyüplsultan’ da en özel günlerinize ev sahipliği yapan Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezi ile Osmanlı Park Kapalı ve Kır Düğünü alanlarımızda Esbaş Satış ve Rezervasyon ofislerimiz hizmete açılmıştır.

Böylece mekanları görmek için gelen misafirlerimize yerinde menü tanıtımı ve satış yapılacak, misafirlerimizin bütün işlemleri tek bir mekanda tamamlamaları sağlanmış olacaktır.

Eyüpsultan Belediyesi en güzel mekanlarda en iyi hizmeti en uygun fiyata sunmak için sizleri  Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezi ve Osmanlı Parkta yeni ofislerimizde bekliyoruz.

Eyüpsultan Belediyesi’nin en güzel mekanlarında en iyi hizmeti, en uygun fiyata sunmak için misafirlerini beklediği yeni satış ofisleri mesai saatleri olan 08.30 – 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.